Tuesday, October 13, 2009

Drift Lepak Session @ 18

Ahad lepas, (11hb 10 2009) Trek kat 18 telah di datangi lagi oleh seorang drifter professional!!! nama diberi JOE JAMBUL yang menggunakan machine SILVIA S14 ON THE ROAD (Bukan kete potong!). Joe yang amat hensem dan suka mencari awek ini datang pada kol 5.30 ptang.. Ahli-ahli budgetdrifter yang geram dengan s14 ini turut serta dalam free session ini... Kereta2 yang main pada hari tersebut ialah AKU (KE70), MAT3TGTE (Celica), auri(Cefiro RB25), Sukri(180SX), awe (ke70) dan Azhar (TE86! 4TROT).. Drifter Kday cuti kerna baru jee terbabas.. hahahahhaa... Pengunjung yang ramai juga telah meramaikan majlis drift beramai2 ini... Majlis menghabiskan tayar ini tamat pada pkol 7 ptang... Tiada kemalangan jiwa dilaporkan.. Sekian, Terima kasih.. Assalamualaikum..

Photobucket
ME and MYLOVE first arrive at trek 18

Photobucket
Joe's s14, sukri 180sx,mat celica

Photobucket
Drifter pejal and his fellow lepak

Photobucket
KDAY ke70 lepak je x main sebab bau cium divider!

Photobucket
Antara penonton yang hadir!

Photobucket
Rehat sebentar bersama kit kat!@

Photobucket
Awe KE70 SR20 N/A

Photobucket
Amat celica dan auri cefiro nak main!

Photobucket
Kday kecewa xdapat main!

Photobucket
Ini kuli tukang bukak tayar! (Jangan marah ya hashim!)

Photobucket
Tengah tengok ape tu??? ada awek ke joe?

Photobucket
Rest in peace

Photobucket
TE86 Azhar mantero!

2 comments:

  1. geram tol ak x dpt men...grrrrrr

    ReplyDelete
  2. xdapat main, duduk diam2 k! wwakawkawkaw

    ReplyDelete